Donderdag 25/03/2021 - Afterwork : Fleur Khani - Wat kunnen de kunsten betekenen voor ondernemers?

Wat kunnen de kunsten betekenen voor ondernemers?
 
 
 
Wat kunnen de schommelingen in de culturele sector betekenen voor de bedrijfswereld? Zijn er nieuwe mogelijkheden die vrijkomen? Mogelijke win-win situaties? Op welke manieren is een kunstenaar ondernemer? Wat zijn de gelijkenissen tussen kunstenaar en ondernemer, wat zijn de verschillen? Trekken kunstenaars en ondernemers eigenlijk aan hetzelfde zeil?
 
Fleur Khani werkt als performance kunstenares op de grens tussen theater, muziek en beeld. Haar werk functioneert zowel binnen een artistieke context als binnen het commerciële circuit. Hierdoor wordt hetzelfde werk op een totaal andere manier gevaloriseerd naargelang de plek waar het te zien is.
 
Fleur Khani neemt je in deze uiteenzetting mee op een artistieke reis doorheen haar eigen jonge carrière in de kunsten, de struggles en de absurditeit. Ze geeft aan het einde ook heel concrete voorstellen voor het economisch optimaliseren en emanciperen van kunstenaars in onze samenleving.
 
Fleur Khani studeerde drama aan het Conservatorium in Antwerpen. Daarna vervolledigde ze haar studie aan het post-graduaat programma a.pass (Advanced Performace en Scenography Studies). Sindsdien werkt we als kunstenaar in Vlaanderen en Brussel. Haar werk werd ook getoond in Berlijn, Wenen en Londen. Vertrekkende vanuit de performance, het beeld en de stem, maakt ze transgressief verbeeldend werk, dat zowel intiem als roekeloos is. Ze ontving in het verleden reeds voor verschillende projecten steun van de Vlaamse overheid. Meer informatie over haar werk kan je vinden op www.khanimusic.com/khanifoundation.

 

Timing
19:00: Ontvangst & netwerken
19:30-20:30: lezing
20:30-21:30: Drinks en netwerken  


Adres
Watt The Frms, Nieuwewandeling 62 Gent

 
 
 
 
 


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
Klik hier om te registreren (externe registratiesite)