Dinsdag 12/05/2020 - Afterwork: Jan Oosterlinck - Het professionaliseren van het familiebedrijf

Het professionaliseren van het familiebedrijf.


Jan Oosterlinck heeft niet alleen ervaring in het begeleiden van bedrijven als consultant bij transformatietrajecten en procesoptimalisaties maar stond ook gedurende 15 jaar aan de zijde van familiebedrijven als bedrijfsbankier om hun ambities te financieren. Nu is Jan aan de slag als partner bij BDO en neemt hierbij de rol op van vertrouwenspersoon die de familiale aandeelhouders bijstaat en ondersteunt in hun professionaliseringstraject.

 

Vele familiebedrijven worden geconfronteerd met tal van uitdagingen: de uitbouw van de organisatie om de groei te ondersteunen, het maken van duurzame strategische keuzes, een antwoord formuleren op de digitale uitdagingen en initiatieven zowel binnen als buiten de sector, de blijvende zoektocht naar nieuwe medewerkers met het gepaste profiel, het bewaken van de financiële structuur van de onderneming, het opvangen van de toenemende financieringsbehoeften, het professionaliseren van de beslissingsprocessen, het aantrekken van externe adviseurs/bestuurders, het voorbereiden van de overdracht van het familiebedrijf naar de volgende generatie, …

 

Vele ondernemers en familiebedrijven staan hiermee niet alleen. Jan zal vanuit zijn rijke praktijkervaring toelichting geven hoe dit meer gestructureerd en planmatig kan worden aangepakt. Jan zal eveneens stil staan bij de acties die zinvol zijn om dit stapsgewijs mee vorm te geven.

 
 


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


Naam Voornaam Firma Functie
Boute Steven C.G.Totem bvba Zaakvoerder
Brugman Axel Axel Brugman Zaakvoerder
De Deygere Donald DoDD's bv / Oost West Construct bv Bestuurder
Dhaene Timothy Gently invest BV Zaakvoerder
Durieux Thomas BDO Bedrijfsrevisoren Bedrijfsrevisor
Faes Filip Lombard Odier (Europe) SA Senior Private Banker
Germano Emma Creditsafe Country Manager
Seys Constantijn Blueshift BVBA Zaakvoerder
van Innis Tanguy Altavia Act Business development director
Van Malder Sandrine Affirmo Insurance Account Manager