Ons Team

PETER PAELINCK

CEO Publisign

Peter Paelinck, CEO Publisign NV kan terugblikken op een brede ervaring in business, hij leidt vandaag tal van bedrijven in de marketing- en advertentiewereld.

Afgestudeerd aan het KIHO Gent, als industrieel Ingenieur, stapte hij onmiddellijk in het ondernemer- schap.

Als business coach adviseert hij ook scale up ondernemers, hoe zij, tot toplevel kunnen doorgroeien. Tal van ervaringen in de bedrijfswereld zorgen ervoor dat hij een gespecialiseerd en ervaren manager is, die werkt op internationaal niveau in diverse sectoren.

Sinds kort wordt hij gevraagd zijn kennis te delen als adviseur in rechtspraak en handelsgeschillen.


STEFAAN FESTJENS

Partner Buttonwood Strategy & Finance

Stefaan Festjens, partner Buttonwood Strategy & Finance studeerde economie aan de VUB en volgde nadien een MBA.

In 1985 ging hij aan de slag als Corporate Banker bij de Paribas Bank Group en van 1995 tot 1997 was hij directeur België van EFBQ (European Foundation for Business Qualification).

Sinds 2001 is hij zelfstandig financieel-strategisch adviseur en gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten alsook de zoektocht naar kapitaal.


BERT BEKAERT

Advocaat Everest-Advocaten

Bert Bekaert, advocaat-vennoot Everest-Advocaten, is gespecialiseerd in vennootschapsrecht en doceert dit vak aan de hogeschool.

Door zijn jarenlange ervaring in handelsrecht, insolventierecht, boekhoudrecht en bankrecht wordt hij vaak geraadpleegd over bestuursaansprakelijkheid en treedt hij op als vereffenaar van vennootschappen.

Reeds vele ondernemingen heeft Bert Bekaert geadviseerd in faillissementprocedures en met succes begeleid in procedures van gerechtelijke reorganisatie