De B19 Gent 3Square

Zakenclub B19 Gent 3Square heeft zijn vaste stek in het unieke kader van 3Square in Gent/Zwijnaarde.

3Square is een locatie voor uw vergaderingen en events die de zaken anders aanpakt, in de beste 3Square traditie : persoonlijk en professioneel.

U vindt er een combinatie van vergaderzalen (meeting) en restaurant (dining), uniek gelegen, makkelijk bereikbaar en vlakbij de autosnelweg E40 en Flanders-Expo. Een leuke ligging, vriendelijke bediening, mooie huiselijk ingerichte vergaderzalen, en met een ondergrondse (gratis) parking.

Er zijn vergaderzalen voor om het even welk event beschikbaar : Private Lunchboxes van 2 tot 8 personen, boardrooms van 4 tot 24 personen, een flexibele zaal tot 70 personen en polyvalente ruimtes tot 350 personen.

Het team van 3Square events  is trots op het restaurant dat in 3Square Gent ter beschikking staat van alle gasten. Iedereen is er welkom. Het familiale kader, een warme “goeiedag” en het buitenterras geven aan de gasten een gevoel van rust en ontspanning.

Het restaurant biedt dagelijks een business lunch aan en beschikt over een uitgebreide kaart. Bij avondactiviteiten wordt het restaurant ook geopend.

Meer infos: Filip Vallaeys | E: filip@b19.be | T: +32 474 84 39 68

ENKELE INDRUKKEN


Meer foto's bekijken