Donderdag 25/04/2019 - Vernissage - Art Brussels - B19 en Art Brussels hebben het genoegen u uit te nodigen voor de vernissage die van 17 tot 22 u zal plaatsvinden (Geldig voor 2 personen)

Art Brussels, opgericht in 1968, is een van de meest gerenommeerde beurzen in Europa en een ontmoetingsplaats voor hedendaagse kunst.

Art Brussels is een unieke gelegenheid om de rijkdom van de artistieke en culturele scène van de Europese hoofdstad te ontdekken en trekt een groeiend aantal verzamelaars, galeriehouders, directeuren van instellingen en kunstliefhebbers uit de hele wereld. Elk jaar in april verwelkomt de beurs ongeveer 25.000 bezoekers. Sinds 2016 vindt Art Brussels plaats in het emblematische gebouw van Tour & Taxis, in het hart van Brussel. Naast de geselecteerde galeries heeft Art Brussels in 2019 een nieuwe sectie geïntroduceerd, INVITED, bestaande uit opkomende galerieën of kunstruimtes die het gebruikelijke formaat van de galerij overstijgen. Deze sectie ondersteunt de evolutie van de kunstmarkt en moedigt een nieuwe generatie jonge internationale galerijen aan die nog nooit aan Art Brussels hebben deelgenomen.

Adres:
Tour & Taxis
Havenlaan 86C
1000 BRUSSEL


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij