Dinsdag 07/05/2019 - Afterwork - Tim Claes - CCO Real Dolmen

Digital Transformation is dead. Long live the digital flow.

Digitale transformatie is een modewoord in de bedrijfswereld en technologiesector. Deze transformatie wordt gedreven door zeven belangrijke elementen van het Internet of Things: artificiële intelligentie, digitale spraakassistenten, smart homes, drones en robots, verbonden voertuigen, sensors, en virtual en augmented reality. Het zal de klantenbeleving echt transformeren, net als de manier waarop we samen zaken doen.

Toch is het tijd om nog een stap verder te gaan en echt alles te geven. Actief een wereld omarmen waarin een digitale denkwijze naadloos geïntegreerd is in ons leven en een ingesteldheid moet worden die we allemaal delen. Telkens je te maken krijgt met een probleem, ook denken over hoe technologie je kan helpen om de oplossing te vinden.

Maar bereiken die bedrijven werkelijk de gewenste resultaten? Niet helemaal. Sommige organisaties starten zonder omkijken het ene initiatief na het andere op; andere organisaties raken verlamd door de onzekerheid waar ze voor staan en ondernemen niets.

Waarom is dat zo? Welnu, omdat we de voorbij jaren onze attitude niet hebben bijgesteld.  De technologische complexiteit die ons omringt, groeit exponentieel en de wereld verandert sneller dan ooit. Het wordt erg moeilijk om bij te blijven. Waarop moet je je tegenwoordig dan concentreren? Pak je het groot aan of ga je voor een snelle uitvoering? Leg je de prioriteit bij innovatieprojecten op lange termijn of juist bij operationele uitdagingen op korte termijn? Leg je de nadruk op mensen of mik je op resultaten? Hoe ga je om met deze dilemma's? Kun je keuzes maken uit deze lange lijst met soms conflicterende prioriteiten en projecten?

Een digitale flow voor jouw organisatie

Dat is het sleutelbegrip voor 2019 ... Je organisatie in een digitale flow brengen. Het gaat meer bepaald om je operationele IT te ontlasten, je bestaande omgeving optimaal te laten werken en waardevolle middelen vrij te maken om simultaan samen te werken aan strategische innovatie met de bedoeling om er een hoeksteen van te maken binnen je operationele organisatie.

 

Laat ons vanaf nu praten over een continue digitale flow, een verhaal zonder einde, zonder startpunt of eindmeet, die vandaag met morgen verbindt. Samen. Dat zou vanaf 2019 het nieuwe normaal moeten worden


TIMING:

18:30-19:00 Welkom en ontvangst
19:00-20:00: Conferentie
20:00-21:30: Cocktail en netwerken

ADRES:

Hotel en Congrescentrum TER ELST
Kattenbroek 1
2650 Edegem


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
Sorry, maar we hebben het maximum aantal plaatsen voor dit evenement bereikt

Wij betreuren dit en nodigen u uit om in de toekomst sneller te reageren.


Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij