Donderdag 13/06/2019 - Afterwork- Prof. Dr. Silvia Lenaerts - Vice-Rector Universiteit Antwerpen - Valorisatie

Inleiding enkele Spin-Offs van de Universiteit

 

 

De Dienst Valorisatie verbindt de academische wereld met het bedrijfsleven.

De dienst valt onder de academische bevoegdheid van prof. dr. Silvia Lenaerts,  vice-rector Valorisatie en Ontwikkeling, en behoort tot het departement Onderzoek en Innovatie.

Wij helpen onderzoekers van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (AUHA), met de ‘transfer’ van  kennis en technologieën naar het bedrijfsleven toe. 

En dat geldt ook omgekeerd: wij brengen bedrijven in contact met de juiste onderzoekspartners of leiden hen naar de juiste technologieën of infrastructuur. 
Niet alleen multinationals, maar ook KMO’s, kunnen beroep doen op ons.

FROOMLE:

Froomle werd in 2016  opgericht door Prof. Dr. Bart Goethals en Dr. Ir. Koen Verstrepen als een spin-off van de Universiteit Antwerpen. 

Froomle gebruikt artificiële intelligentie om de klantenervaring te verbeteren en een gepersonaliseerd aanbod te ontwikkelen. 

Onder andere Telenet, Medialaan, Mediahuis, Torfs, Vente Exclusive en Dreamland maken gebruik van die technologie.  

Koen zal spreken over: 

Wat zijn de AI-mogelijkheden om een ​dagelijkse ervaring relevanter en sneller te maken? Vandaag zal ik je laten zien hoe de nabije toekomst hyper gepersonaliseerd zal worden dankzij

Artificial intelligence.Het eerste deel is een reeks anekdotes uit mijn eigen leven die laten zien hoe de huidige beste praktijken in digitale marketing absoluut ontoereikend zijn. 

Het tweede deel is een verhaal over hoe mijn ervaring als consument er uit zou kunnen zien als de Artificial intelligence die tegenwoordig beschikbaar is, optimaal wordt gebruikt.

CAREERCOACH:

CareerCoach® is marktleider in career intelligence. Wij bieden onze klanten meer impact op de talent-uitdagingen in hun strategie door dashboards en interventietools gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke state-of-the-art en onze jarenlange ervaring in talent management.

Wouter Van Bockhaven zal spreken over: Strategisch talent management: De missing link voor een future-proof organisatie?

Strategisch talent management moet u als bedrijfsleider in staat stellen om uw organisatie toekomstklaar te maken door u een zicht te geven op de talentgerelateerde strategische uitdagingen voor groei en verandering in uw bedrijf.

TIMING:

18:30-19:00: Ontvangst en welkom
19:00-20:00: Conferentie
20:00-21:30: Cocktail en netwerken

ADRES:

Hotel en Congrescentrum TER ELST
Kattenbroek 1
2650 Edegem
Gratis parking 400 plaatsen.
TESLA Super Charger Laadstation

 


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij