Dinsdag 28/05/2019 - Afterwork - Victor Derks - Sommelier Restaurant Nuance

WIJN: VAN DRUIF TOT BELEGGING

Op 28 september 2018 schonk VTM Nieuws aandacht aan Victor Derks:

De digitale restaurantgids Foodtaster heeft Viktor Derks uitgeroepen tot belofte van het jaar. Derks is sommelier in tweesterrenrestaurant Nuance in Duffel. Hij is amper 21, maar behoort al tot de top in Vlaanderen.

Derks behaalde eerst zijn koksdiploma aan hotelschool Ter Duinen in Koksijde en volgde nadien nog een specialisatiegraad als sommelier. Hij studeerde vorig jaar af en mocht toen stage lopen in Nuance. Daar werd hij vrij snel gebombardeerd tot sommelier.

In zijn presentatie zal Victor het o.a. hebben over:

  • De geschiedenis van het niveau van de prijs van bepaalde wijn.
  • Hoe kan wijn op termijn bewaard worden?
  • Welke punten moet een fles hebben om volledig naar waarde geschat te worden?
  • Investeren in wijn om "goedkopere kwaliteit te drinken".
  • Beleggen in wijn om later door te verkopen.
  • Bepaling van de markt en de prijzen.

Bepaalde wijnen waarover Victor zal praten, worden ter degustatie aangeboden door AD INVINITUM.


TIMING:

18:30-19:00 Welkom en ontvangst
19:00-20:00: Conferentie
20:00-21:30: Cocktail en netwerken

ADRES:

Hotel en Congrescentrum TER ELST
Kattenbroek 1
2650 Edegem


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
Sorry, maar we hebben het maximum aantal plaatsen voor dit evenement bereikt

Wij betreuren dit en nodigen u uit om in de toekomst sneller te reageren.


Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...



Onthoud mij