Dinsdag 11/12/2018 - Afterwork - Christine Conix - Architect

ARCHITECTUUR IN VERANDERING

Architectuur is geïnspireerd door onze maatschappij die continu in beweging is. Gedreven door emoties, maken we inpassingen die zorgvuldig omgaan met de beschikbare ruimte en die een betekenisvol antwoord wil bieden op de wensen van de bouwheer, de plek, de maatschappij en de tijdsgeest. Wij leveren innovatieve en creatieve oplossingen die zelfs in een veranderende context de tand des tijds kunnen doorstaan. 

Christine Conix is architect en vennoot van Conix RDBM Architects dat in 2013 ontstond uit de fusie van architectenbureaus CONIX Architects en RDBM Architecten & Adviseurs. Conix Architects werd door haar opgericht in 1979.

Conix RDBM Architects met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen heeft intussen een multidisciplinair team van meer dan 65 werknemers. Christine Conix is een architect met een geheel eigen visie op architectuur. Zij weet als geen ander functionaliteit met esthetiek te verzoenen en blinkt uit in de conceptualisering van een project. Het vinden van een uniek antwoord op een unieke plaats is haar uitgangspunt. Zij is bekend van de talrijke residentiële en private opdrachten, maar verwierf internationale faam met het Belgisch EU Paviljoen voor de World Expo in Shanghai (2010) en met de renovatie en uitbreiding van het Atomium (2005).


Sinds juni 2018 zetelt zij ook in de RvB van de VRT, alsook sinds 2016 in de RVB van de BAM nv.


TIMING

18:30 Welkom
19:00-20:00 Conferentie
20:00 Cocktail en netwerken

ADRES

B19 Antwerp - Ter Elst
Hotel en congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem

 
Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij