Dinsdag 27/11/2018 - Afterwork - Hilde Francq - Trendwatcher en CEO van Francq Colors

Trends voor 2019

In interieur, food, fashion, reizen en lifestyle.

“Kleuren en trends hebben een enorme impact op het koopgedrag van consumenten. Fabrikanten kunnen niet om kleur heen. Van marketingstrategie tot verpakking: kleur is essentieel voor de positionering van merken en producten en om je concurrenten een stap voor te blijven. Het loont zeker de moeite om hier strategisch bij stil te staan”, zegt Hilde Francq.

Hilde Francq adviseert tal van topbedrijven uit diverse sectoren om de juiste materialen, kleuren, texturen, patronen en vormen te kiezen voor hun producten en communicatie:  Samsonite, Tribù outdoor meubelen, Opel, Fatboy, Obumex, Niko, Extremis, …

Hilde Francq is trend- en colorwatcher. Ze is een autoriteit als het over kleurentrends gaat. Met haar trendstudio Francq Colors geeft ze nationale en internationale klanten creatief maar ook concreet advies over de toepassing van trends en kleuren. Daarnaast geeft ze lezingen in binnen- en buitenland, onder andere aan het Royal College of Art in London, en bracht ze onlangs Kleur Verkoopt, een boek over kleurentrends, uit.

Hilde neemt je tijdens haar lezing mee door de trends van 2019 en 2020TIMING

18:30 Welkom
19:00-20:00 Conferentie
20:00 Cocktail en netwerken

ADRES

B19 Antwerp - Ter Elst
Hotel en congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij