Donderdag 26/04/2018 - Afterwork : Prof. Dr. Ans De Vos, Hoogleraar Antwerp Management School

Vijf paradoxen over de toekomst van werk

Onze bedrijfsomgeving verandert aan razendsnel tempo - wat is de impact van technologische en demografische trends op jobs van de toekomst? En wat betekent dit voor de loopbanen van mensen? Ans De Vos belicht op basis van haar onderzoek vijf paradoxen over de toekomst van werk en formuleert een aantal wegwijzers over hoe je hier als ondernemer en als  medewerker maximaal op voor te bereiden.

Beknopte biografie Ans De Vos

Vanaf de start van haar academische loopbaan is Ans De Vos gefascineerd door loopbanen. Meer bepaald is haar missie om mensen competenter te maken in het sturen van hun eigen loopbaan zodat zij de verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun professionele leven. Zij onderzoekt hoe een win-win tot stand kan komen tussen organisaties en hun medewerkers en dit binnen de bredere maatschappelijke vraagstukken die spelen rond loopbanen en werk in het algemeen.

In dit kader voert zij onderzoek naar veranderende arbeidsrelaties, de toekomst van jobs, loopbaancompetenties, en duurzaam loopbaanbeleid. Recent bracht zij haar ervaringen samen in het boek “Loopbanen in Beweging”  (uitgegeven bij Acco) waarbij zij (HR)managers 10 wegwijzers aanreikt om een loopbaanbeleid uit te werken dat inzet op werkbaarheid, wendbaarheid en groei voor werknemer én organisatie.

Ans De Vos is momenteel werkzaam als hoogleraar binnen Antwerp Management School, waar zij houder is van de SD Worx leerstoel “Next generation work: Creating Sustainable Careers”. Daarnaast coördineert zij het competence center Next Generation Work. Zij doceert in de Full time Master programma’s (o.a. Master in HRM en Master in het Management), de Executive MBA en diverse executive masters en ‘company-specific’ programma’s. Zij is een veelgevraagde keynote spreker op conferenties en praktijkbijeenkomsten over thema’s in het domein van duurzame loopbanen, loopbaanbegeleiding en zelfsturing.

TIMMING

18:30 Welkom
19:00-20:00 Conferentie
20:00 Cocktail en netwerken

ADRES

B19 Antwerp - Ter Elst
Hotel en congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem

Members Only


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij