Dinsdag 13/03/2018 - Afterwork: Chris De Herdt, Director Innovation and Technolgy Parkle “Parkle start waar Waze eindigt”

“Je partner om je parkeercapaciteit te optimaliseren”

 Zoals vele disruptieve diensten is ook Parkle ontstaan uit een steeds weerkerende frustratie. Er zijn vele oplossingen om je van A naar B te begeven, maar dan moet je ter plekke nog op zoek naar een parkeerplaats.

Uit studies blijkt zelfs dat 30% van alle verkeer in een stad, zoekverkeer is. En dit terwijl er nog veel onontgonnen data is over bestaande en onderbenutte parkeerplaatsen in privé-handen.

In dat spanningsveld is Parkle gesprongen. Philippe T’Seyen en Chris De Herdt hebben Parkle reeds uitgerold voor de residentiële markt, zeg maar de stadsbewoners, maar zijn nu ook volop aan het inzetten om ook bedrijven een handje toe te steken.

'Parkle for business’ heeft als doel om bedrijven in een stadsomgeving of druk industriepark extra troeven te geven om hun parkeercapaciteit te optimaliseren.

Zolang bedrijfswagens een belangrijk onderdeel blijven van de verloning van medewerkers, zal er ook een - stijgende - nood zijn om deze medewerkers vlot te laten parkeren. Minder tijd verliezen is key hier.

Met een achtergrond in Supply Chain en ICT weet Chris vrij goed waar de knelpunten zijn, maar vooral ook waar de oplossingen voorhanden zijn.

"Bedrijven nemen contact met ons op om na te gaan of Parkle mee kan vervat worden in de vervoersplannen of mobiliteitsplannen die bedrijven vandaag moeten aanleveren aan de overheid. Zeer boeiend. Elk verhaal is net ietsje anders, maar bepaalde componenten komen toch steeds terug.”

Graag licht Chris deze problematiek en de visie van Parkle daarop verder toe.

TIMMING

18:30 Welkom
19:00-20:00 Conferentie
20:00 Cocktail en netwerken

ADRES

B19 Antwerp - Ter Elst
Hotel en congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem

Members Only


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...



Onthoud mij