Dinsdag 28/11/2017 - Afterwork - Jeroen Van Godtsenhoven - CEO SAS Institute

Artificial Intelligence, hype or reality?

Bio

Jeroen Van Godtsenhoven (°1978) studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel en Harvard Business School. Hij werkt sinds meer dan 15 jaar in het domein van advanced analytics, big data en artificial intelligence. Eerst in een consulting bedrijf en later bij SPSS en SAS.

Sinds 2 jaar is hij CEO van SAS Belgie & Luxemburg. SAS is de wereldwijde marktleider in het segment van analytische software.

Zijn team van ca 150 mensen focust helemaal op de adoptie van advanced analytics door de Belgische markt. Klanten van SAS vind je in verschillende industrieën zoals : bank en verzekeringen, Pharma, Nutsbedrijven, Overheid, Maak industrie, Telco, retail enz

Jeroen was in 2017 finalist “Young CEO of the Year”, ICT personality of the year, IT person of the year en won met SAS BeLux de Data News Award for Excellence n de categorie Business Analytics.

 

Presentatie

Artificial Intelligence, hype or reality?

De digitale wereld van vandaag heeft een enorme impact op elk individu en bedrijf. De digitalisering is echter klein bier met wat er nog te wachten staat. We evolueren stilaan van een digitale economie naar een analytics economie. De waarde van Big data kan gereduceerd worden tot de waarde van de inzichten die het oplevert en de mate waarin die in jouw organisatie kunnen geintegreerd worden.

Advanced Analytics en de opkomst van Artficial Intelligence zullen de komende jaren een determinerende rol spelen voor elke organisatie, groot en klein.

Deze sessie ontrafelt wat de mogelijkheden vandaag zijn en de verwachtingen naar de toekomst.

Timing:

18:30 Welkom
19:00-20:00 Conferentie
20:00 Cocktail en netwerken

Adres:

Hotel en congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij