Vrijdag 18/08/2017 - Afterwork : Stefaan Bettens, CEO Jet Import “Nationale Conferentie”

Deze conferentie is de jaarlijkse B19 Nationale Conferentie. Zij is bedoeld om alle leden van de B19 Brussel, Waals Brabant, Antwerpen, Luik en Gent bi elkaar te brengen.

De conferentie vindt plaats in Knokke en de speech wordt in het Nederlands gegeven

Wat is het geheim van Stefaan Bettens om elk jaar een groei met twee cijfers te behouden?

Deze groei zou niet mogelijk zijn zonder innovatie, kwaliteit, winstgevendheid en motivatie. Het ongebreidelde enthousiasme van de verschillende mensen die voor Jet Import werken, speelt ook een grote rol in deze groei.

Jet Import is een opkomend bedrijf dat snel één van de grootste importeurs van internationale dranken is geworden zoals Red Bull, Fever-Tree, Sol, Desperado's, Heineken, Strongbow, Carpe Diem, Armand de Brignac en Bionade. 

Jet Import is de overnemer van Jet Frisdranken, een limonadeproducent die gevestigd was in West-Vlaanderen en die de exclusieve licentie had om 7-Up in België te bottelen. Stefaan Bettens, de huidige eigenaar van Jet Import, heeft zijn grootvader's bedrijf in de premie-drank importeur veranderd dat het vandaag is. Jet Import is nu uitgegroeid tot een volwassen onderneming met 80 gedreven werknemers dat zichzelf een belangrijke plaats in de detailhandel en uitgekozen plaatsen zoals benzinestations, nachtwinkels en in de horeca heeft weten te verwerven. Jet Import heeft een omzet van meer dan 130 miljoen euro. Stefaan Bettens, CEO van Jet Import zal het verhaal delen van zijn bedrijf en zijn toekomstige uitbreidingsplannen toelichten.

Timing

  • 18h30 : Ontvangst
  • 19h : Conferentie
  • 20h : Cocktail 

Adres:


KNOKKE OUT
Bronlaan 113,
8300 Knokke-Heist


Members only


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij