Donderdag 06/05/2021 - Afterwork- Hoe evolueert een scale-up naar een Wereldspeler? - Marie Martens (Pulse Fundation & Beyond Program) & Founders van BAO Living

Bao Living, een Antwerps Bedrijf ontwerpt systemen die de woningbouw betaalbaarder en duurzamer maken.
We zijn een jong en dynamisch team van ingenieurs, productontwikkelaars en marketeers. Samen willen we een positieve impact hebben op één van de meest vervuilende sectoren, de bouwsector. Na het succesvol afronden van 4 pilootprojecten zijn we volop bezig met het ontwikkelen van een nieuwe lading projecten.
De Founders Benjamin Eysermans en Axel van der Donk, komen praten over hun internationale ambities. Over hoe ze kapitaal ophaalden en over de uitdagingen om van een start-up uit te groeien naar een scale-up.

Marie Martens, is een duizendpoot die haar talenten in de vele talen die ze spreekt inzet bij verschillende organisaties. Ze is Program Manager bij BEyond een initiatief van de Pulse Foundation. Het programma, waar Bao Living één van de 10 laureaten is van de 2020 lichting, wil ondernemers helpen om leiders te worden die meespelen op wereldniveau.
Marie zal ook haar mening geven over het belang om meer wereldspelers verankerd  te hebben in België en hoe ondernemende families (Ravago, ABINBEV, Solvay,...) op een philantropische manier hiertoe bijdragen.

Timing
18:30-19:00: Ontvangst & netwerken
19:00-20:00: Interview
20:00-21:30: Drinks en netwerken  


Adres
De Serre(Start-up Village)
Lange Gasthuisstraat 29/31, 2000 Antwerpen

Parkeren kan aan B-19 tarieven met uw kaart bij Interparking Oudaan

Oudaan 3, 2000 Antwerpen

Vraag uw kaart voor Interparking aan via deze link:
https://www.pcard.be/subscribe/nl/b19


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij