Donderdag 27/05/2021 - Book & Breakfast powered by LannooCampus -


Een kersverse nieuwe samenwerking tussen LannooCampus en B19 Antwerpen.

We bieden jullie het hele jaar door een aantal Book & Breakfast sessies, waar je de kans hebt om met -10% korting het book vooraf te bestellen. Op de ochtend zelf haal je je boek af of koop je er een (maar dan wel aan de winkelwaarde) bij de mensen van LannooCampus.

De auteurs komen naar onze Business Club, voor een interview door Suyin Aerts en u kan ook uw vragen stellen terwijl u geniet van een koffie & croissant.


Digitalisering heeft de wereld ingrijpend veranderd en betekent het einde van de vertrouwde manier van ondernemen. Grenzen tussen sectoren vervagen en smelten samen tot één gigantische chaos.

Uit die chaos zullen nieuwe, slimme ecosystemen ontstaan. Als bedrijven willen transformeren naar future proof organisaties, moeten ze die slimme ecosystemen begrijpen en inzien waarom ze de toekomst zijn en hoe ze worden opgebouwd.

The little Book of Ecosystems-Rik Vera & Axelle Vanquaillie

Dit boek wijst de weg in de wereld van kleine ecosystemen en helpt grote en kleine bedrijven om slimme ecosystemen te bouwen.

Rik Vera is opinieleider, keynotespreker en workshop facilitator met meer dan 20 jaar C-level ervaring in sales, marketing en innovatie. Hij inspireert bedrijven met een combinatie van klassieke managementkennis met de nieuwste technologieën en digitale tools om zo de concurrentie een stap voor te blijven. (Copyright photo: Sarah Oyserman)

Na bijna 20 jaar ervaring in communicatie en HR, ontdekte Axelle Vanquaillie de kracht van visual storytelling voor ondernemingen. Als visueel facilitator en graphic recorder helpt ze talrijke multinationals - onder andere de leidende research- en adviesorganisatie Gartner - bij het ontdekken van de kracht van visuele skills en storytelling.Bestel je boek aan -10% korting via deze link :

Timing
8:30: Ontvangst met koffie & croissant
9:00-10:00: Interview auteurs + Q&A
10:00-10h30: netwerken


Adres
De Serre(Start-up Village)
Lange Gasthuisstraat 29/31, 2000 Antwerpen

Parkeren kan aan B-19 tarieven met uw kaart bij Interparking Oudaan

Oudaan 3, 2000 Antwerpen

Vraag uw kaart voor Interparking aan via deze link:
https://www.pcard.be/subscribe/nl/b19


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij