Donderdag 28/01/2021 - Book & Breakfast powered by LannooCampus

Een kersverse nieuwe samenwerking tussen LannooCampus en B19 Antwerpen.

We bieden jullie het hele jaar door een aantal Book & Breakfast sessies, waar je de kans hebt om met -10% korting het book vooraf te bestellen. Op de ochtend zelf haal je je boek af of koop je er een (maar dan wel aan de winkelwaarde) bij de mensen van LannooCampus.

De auteurs komen naar onze Business Club, voor een interview door Suyin Aerts en u kan ook uw vragen stellen terwijl u geniet van een koffie & croissant.

 
COLLEGA IN HOOFD EN HART

Geert Serneels & Marc Vande Gucht

De cijfers liegen er niet om: het mentale welzijn op het werk is en blijft een heikel punt voor vele bedrijven. Een goede relatie tussen leidinggevende en werknemer is de basis voor een veilige, waarderende en ondersteunende werkomgeving. Toch blijkt die theorie moeilijk om te zetten in de praktijk en is verbindende communicatie vaak ver zoek.

Daar willen Geert Serneels en Marc Vande Gucht iets aan doen. In hun boek Collega in hoofd en hart vertellen ze je hoe je je verantwoordelijkheid als leidinggevende opneemt en bijdraagt tot een warme en dynamische omgeving waar medewerkers betrokken zijn, met betere resultaten als rechtstreeks gevolg. Ze tonen hoe je ook als werknemer niet passief aan de zijlijn hoeft te staan, maar zelf stappen kunt ondernemen. Aan de hand van concrete oplossingen en verschillende bedrijfsvoorbeelden zet dit boek je aan om de veerkracht op het werk te verhogen.

https://www.facebook.com/B19BusinessClub


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij