Woensdag 10/03/2021 - Afterwork-Diona D'Hondt-Wetsdokter & Rudy Aernoudt-Belgische professor, schrijver, politicus, econoom en filosoof

Om te wereld te begrijpen moeten we silo's doorbreken; vakgebieden doorkruisen en terug naar het universeel denken in plaats van vakidiotie.  
 
Diona D’Hondt heeft als wetsdokter een ongewone job, die weinigen onder ons echt kennen. Hoe we het ook draaien of keren, leed is de rode draad in haar carrière. Een autopsie is voor haar dagelijkse kost.

Rudy Aernoudt is directeur van het kabinet van de voorzitter van het Europees Economisch en Sociaal Comité. Hij geeft cursussen "Corporate Finance" aan de universiteiten van Gent en Nancy. Hij is ook de enige die kabinetschef was op Europees, Belgisch, Waals en Vlaams niveau. Hij heeft verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de Aron-Condorcet Democracy Prize.

Rudy Aernoudt analyseert de huidige crisis en de gevolgen ervan in zijn nieuwe boek "Coronavirus, elektroshock voor België". Hij schetst zijn visie op de samenleving van morgen en schetst de contouren van een nieuw sociaal economisch beleid, gedreven door de menselijke trends en waarden van het post-Corona-tijdperk.

Suyin Aerts gaat met dit verrassende duo in gesprek tijdens deze afterwork rond het thema de autopsie van onze economie?
 
Rudy brengt ook zijn boeken mee en je kan deze uitzonderlijk kopen voor 20 euro ipv 25 euro in de winkel, en een gesigneerd exemplaar vragen uiteraard!

Timing
18:30-19:00: Ontvangst & netwerken
19:00-20:00: Interview
20:00-21:30: Drinks en netwerken 

Adres
De Serre(Start-up Village)
Lange Gasthuisstraat 29/31, 2000 Antwerpen

Parkeren kan aan B-19 tarieven met uw kaart bij Interparking Oudaan

Oudaan 3, 2000 Antwerpen

vraag uw kaart voor Interparking aan via deze link:
https://www.pcard.be/subscribe/nl/b19


Als u geen activiteit wilt missen en zeker snel registreren, download dan onze APP!

   
De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen gesloten...

Deelnemerslijst


U moet inloggen om de deelnemerslijst te bekijken...Onthoud mij